Prozori


Da bi ste osigurali komfor u Vašem prostoru mnogo je važno da posvetite dovoljno pažnje kod izbora prozora na faktore kao što su zvučna i toplotna izolacija. Buka je jedan od najpotcjenjenijih faktora koji utiču na naše zdravlje, a dobra toplotna izolacija će smanjiti suvišne račune za grijanje i rashlađivanje . Odgovarajući profil će osigurati da Vaš dom bude tih, spokojan, hladan leti i topao zimi.

Termoizolacioni prozor PREMIUM zadovoljava sve zahtjeve ekološke, toplotne i zvučne izolacije. Izrađuju od 4-slojnog lameliranog drveta ariša, smrče, hrasta i merantija, profila 95 mm, sa 4 dihtunga i izuzetno kvalitetnim AGB okovima. Mogu biti jednokrilni, dvokrilni ili višekrilni u kombinaciji jednokrilnih i dvokrilnih. Lako se farbaju u željenu boju. U ponudi je široka lepeza boja koje imaju visoku izdržljivost u unutrašnjim i spoljnim uslovima. Uz dobro održavanje životni vijek drvenih prozora je neograničen.

Klizna vrata su još jedan od proizvoda koji možete pronaći kod nas. Pored prozora i vrata, vršimo proizvodnju kliznih vrata, klizno-podiznih vrata, balkonskih vrata i to sve po narudžbi klijenta. Podizno klizni sistemi vrata su dizajnirani da omoguće najveću količinu svjetlosti. Izuzetno su otporna na spoljašnje uticaje i značajno smanjuju troškove grijanja. Lako se uklapaju u sve tipove objekata i sve stilove uređenja, te podižu kvalitet stanovanja. Kao i prethodna, materijal od kojeg se je puno drvo jele, smrče, ariša ili hrasta.

 

Telefon:
+387 65 461 098
+387 65 960 380

E-mail:
d.o.o.ginis@live.com
krsiczoran64@gmail.com

Adresa:
Magistalni put 26,  78430 Prnjavor

Sjedište:
Trg Pravoslavlja 18, 74400 Derventa