Kreveti


Dobar odmor i siguran san u velikoj mjeri zavise od kreveta na kome spavate. Zato je od velikog značaja da odaberete odgovarajući krevet, koji će prijati vašem tijelu. Kod nas možete poručiti krevete u svim standardnim i vanstandardnim dimenzijama.

Krevet od punog hrastovog drveta je izuzetno stabilan i kvalitetan, a njegov dizajn je jedinstven i vanvremenski. Teksura i godovi hrasta krevetu daju poseban šarm i rustikalan izgled. Noge kreveta mogu biti izređene od drveta ili čelika, a uzglavlje može biti tapacirano. Kreveti od punog drveta hrasta odlikuju se izuzetnom stabilnošću, čvrstoćom, izdržljivošću i trajnošću. Kombinacija prirodnog materijala, modernog dizajna, kvaliteta izrade i prvoklasne završne obrade kreveta, obezbjediće vam mirne noći, bezbolna jutra i zdravo i odmorno telo.

Svoju spavaću sobu možete upotpuniti odgovarajućom komodom u istom stilu. Prostor oko kreveta možete uljepšati noćnim stočićem (nahtkasnom), koji je, kao i krevet, izrađen od hrastovog drveta. Idealan je da odložite Vašu omiljenu knjigu.

 

Telefon:
+387 65 461 098
+387 65 960 380

E-mail:
d.o.o.ginis@live.com
krsiczoran64@gmail.com

Adresa:
Magistalni put 26,  78430 Prnjavor

Sjedište:
Trg Pravoslavlja 18, 74400 Derventa